Off Site programma

Een aantal locaties in en om de Van Nelle Fabriek en in het centrum van Rotterdam openen speciaal voor bezoekers van Design District de deuren van hun showroom. Secoff en Wilkhahn zijn op loopafstand van Design District. De andere locaties zijn met de MINI-shuttle te bereiken. Voor de ingang van Design District staan de MINI’s met chauffeur klaar om je op vertoon van je toegangsbewijs (gratis) naar onderstaande locaties te brengen. Ze brengen je, indien gewenst, ook weer terug naar Design District! De locaties zijn uiteraard ook op eigen gelegenheid te bezoeken.

Secoff Office&Design
Werestraat 3
3044 BG Rotterdam
www.secoff.nl

Secoff toont tijdens Design District diverse nieuwigheden voor kantoor, project en horeca waaronder een aantal aanwinsten die voor het eerst getoond werden tijdens de laatste beurs in Milaan. Kom voor de beurs onder het genot van een goede espresso of cappuccino, bereidt door Ketelbinkie Koffie, een kijkje nemen in onze showroom naast de Van Nelle Fabriek.

Wilkhahn
Van Nelleweg 2120
3044 BC Rotterdam
www.wilkhahn.nl

Wilkhahn is sinds 2001 gevestigd in de Van Nelle Fabriek. Koffiefabriek eerste etage 1.20.
Nieuwe producten zoals Occo en Metrik worden gepresenteerd. De Graph vergaderstoel wordt live gestoffeerd om de complexiteit van dit product zichtbaar te maken. Donderdag om 16.00 uur  is er een presentatie over de internationale milieu strategie van Wilkhahn. Vanaf 17.00 uur wordt de nieuwe showroom geopend. Drinks, food and music. We kijken uit naar uw komst!

Sprank (MINI shuttle)
Lathyrusplein 3B
3051 TL Rotterdam
www.sprank.nu

Sprank laat de nieuwste producten van Vitra zien die gepresenteerd werden in Milaan en Sprank laat de classic collectie van Vitra zien in hun bijzondere locatie in het Kleiweg kwartier in Rotterdam. Sprank ontwerpt en maakt omgevingen die ervoor zorgen dat je je er beter voelt en er beter kan werken.

Joost Cords (MINI shuttle)
Groenendaal 3
3011 SJ Rotterdam
www.joostcords.com

House of Finn Juhl en Konsthantverk zijn beiden vertegenwoordigd in de showroom van Joost Cords. Tijdens Design District hebben wij de nooit eerder geproduceerde Modern Art Chair uit 1948 in huis. Deze en nog een flink aantal iconisch ontwerpen van Finn Juhl worden aangelicht door de lampen van het Zweedse Konsthantverk.

SBSeating Design Center (MINI shuttle)
Blaak 28
3011 TA Rotterdam
www.sbseating.com

Scandinavian Business Seating opende onlangs haar nieuwe Design Center midden in de architectonische hotspot van Rotterdam aan de Blaak 28. Tijdens DD17 nodigen wij u, in samenwerking met De Projectinrichter, uit om onze stand te bezoeken en deel te nemen aan het off-site programma. Dan maakt u ook kans op een ticket voor een exclusief VIP event. 

DOEN (MINI shuttle)
Avenue Concordia 30
3062 LJ Rotterdam
www.doen.do

DOEN is een ontwerpstudio, designshop en galerie in één. Een plek voor ontmoeting, inspiratie en creatie in het oude postkantoor van Kralingen. We adviseren, inspireren en willen steeds weer verrassen. Naast het ontwerpen van interieurs, zakelijk en particulier, bieden we een designcollectie waarvan de pareltjes te zien zijn in onze studioshop.