Adviescommissie

De organisatie van Design District 2017 wordt in de selectie van deelnemers gesteund door een adviescommissie. Het concept van Design District houdt alleen stand als de kwaliteit van het evenement op een hoog niveau blijft. De onafhankelijke commissie kan goed adviseren welke partijen wel en niet in het concept passen.

Naast de selectie op kwaliteit en innovatie wordt er ook strikt gekeken naar het aantal aanbieders uit eenzelfde productcategorie, zodat er een evenwichtig aanbod op de beursvloer is te vinden.

De leden van de adviescommissie voor 2017 zijn:

Edward van Vliet
De ontwerpen van Edward van Vliet hebben een veelal Oosters georiënteerd karakter. Edward ontwikkelt naast producten hospitality concepten voor de (inter)nationale hotelmarkt.
www.sevv.com

Jelle Thomas 
Als chief sub editor van een internationaal magazine en pr&communicatie adviseur heeft Jelle Thomas een uitgebreid netwerk opgebouwd in de designbranche wat hij nu inzet bij Archello.

Richard Hutten
Richard is één van de meest onconventionele Nederlandse ontwerpers. In zijn eigen studio maakt hij ontwerpen voor meubels, producten, interieur en tentoonstellingen.
www.richardhutten.com

Jelle Hekstra
Interieurarchitect Jelle Hekstra staat aan het roer van het bureau StrandNL. Daarnaast runt hij met een team het woonwarenhuis Strand West in Utrecht.
www.strandnl.nl en www.strandwest.nl

Daan Schipper
Daan is al jaren werkzaam als interieurarchitect en heeft bij MAS architectuur veel ervaring opgedaan in grote projecten. Hij schrijft regelmatig voor Archined. Zijn thuisbasis is Rotterdam.