Locatie en route

Van Nelle Fabriek
Van Nelleweg 1
3044 BC RotterdamMet de auto
LET OP: sommige navigatiesystemen brengen je naar de verkeerde kant van het spoor wanneer je Van Nelleweg intoetst. Toets dan Schuttevaerweg 91 in.

Parkeren
Volg de P-borden of de aanwijzingen van de parkeerbegeleiding bij de Van Nelle Fabriek. Parkeren op het terrein van de Van Nelle Fabriek kost € 10. Gratis parkeren kan ook: Volg dan de borden met een voetbal naar P5 van het Sparta Stadion. De ingang van deze parkeerplaats is aan de andere kant van het spoor, tegenover het Stadion. Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten lopen naar de entree van Design District.

Vanaf Den Haag/Utrecht via de A20
Borden volgen richting Hoek van Holland. Direct na knooppunt Kleinpolderplein de afslag Spaanse Polder nemen. Einde afrit rechts, daarna rechtdoor het viaduct onderdoor. Na 200 meter links afslaan de Schuttevaerstraat in. Bij de T-splitsing, rechtsaf de Schuttevaerweg op. Op de rotonde rechtdoor. Na 500 meter ziet je de Van Nelle Fabriek aan je linkerhand.

Vanaf Hoek van Holland/Beneluxtunnel via de A20
Na Schiedam de afslag Spaanse Polder nemen en onderaan de afrit rechts afslaan. Na 200 meter links afslaan de Schuttevaerstraat in. Bij de T-splitsing, rechtsaf de Schuttevaerweg op. Op de rotonde rechtdoor. Na 500 meter ziet je de Van Nelle Fabriek aan je linkerhand.

Vanaf Breda via de Van Brienenoordbrug
Borden volgen met o.a. Rotterdam/Den Haag. Daarna richting Hoek van Holland. De afslag Spaanse Polder nemen. Einde afrit rechts, daarna rechtdoor het viaduct onderdoor. Na 200 meter links afslaan de Schuttevaerstraat in. Bij de T-splitsing, rechtsaf de Schuttevaerweg op. Op de rotonde rechtdoor. Na 500 meter ziet je de Van Nelle Fabriek aan je linkerhand.

Met het openbaar vervoer
Neem vanaf Rotterdam Centraal Station buslijn 38 richting Station Schiedam Centrum. Uitstappen bij halte Beukelsbrug op de Horvathweg. De trap naar beneden nemen, linksaf het spoorviaduct onderdoor en oversteken naar de hoofdingang van de Van Nelle Fabriek. Ook kan je vanaf Station Schiedam Centrum dezelfde buslijn 38 richting Rotterdam Centraal nemen, uitstappen bij dezelfde halte. Check http://9292.nl/