Bezoekersinfo

Op Design District tonen ruim 200 fabrikanten, agenten, importeurs en ontwerpers hun nieuwste en beste producten op het gebied van meubilair, verlichting, sanitair, materialen, vloeren en textiel. Ook vakbladen, magazines en brancheverenigingen zijn vertegenwoordigd. Een adviescommissie waakt over de kwaliteit van het evenement. De getoonde producten worden geselecteerd op designgehalte en innovatie.

Design District is een evenement voor de interieurprofessional. Iedereen die zich bezighoudt met interieur en design, zoals architecten, interieurarchitecten, ontwerpers, retailers, facility managers etc. is gedurende 3 dagen welkom om Design District te bezoeken. De laatste dag, vrijdag 9 juni, zijn ook studenten en particulieren van harte welkom.

Design District 2017 vindt plaats in de monumentale Van Nelle Fabriek in Rotterdam. De oude koffie- en tabakfabriek en omgeving vormen het decor voor deze 15e editie. De in de jaren ’20 ontworpen en gebouwde fabriek is opvallend en karakteristiek, en heeft sinds kort zelfs de status van UNESCO werelderfgoed!